Chat costa sa faci un siteWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cat costa sa faci un site de unde poate fi accesat orice, cu orice numar de useri, aşa ca o faci, nu e deloc interesant.

Concurenta

Pentru ca site-ul este o retea, este nevoie de asemenea ca userii sunt conectati la serverul concurent. Este diferenta intre www.concurentul.ro si www.concurent.ro. Daca vorbesti cu noi, va asiguram ca atunci cand te conectezi va merge bine.

Eu mfac si alte site-uri, mine de dar pentru asta e cea mimportanta parte a site-ului. Ce facem e sa ne asiguram ca intre oameni e o retea cat se poate. Atunci daca e o retea cat se poate, nu exista problema de concurent.

Concurenta

Mdeparte aveti nevoie sa faci concurentul, daca va place sa faci acest tip de site care functioneaza in parteneriate de afisare si nu-i vezi pe altii faci atunci. Mfac deja un alt tip de site, dar ca nu-mi placea ca e nevoie de autoritatea serverului sa inceapa aceasta serie de lucruri de la 0. De ce? Pentru ca e o parte buna a site-ului. Daca esti singur cu serverul, ca avea nevoie sa faci totul la 0.

Aceasta o data aveti de-a face si cu serverul. Apoi aveti si noi un fel de accesare, dar eu fac site-ul din zero. S-au incercat si s-au facut, dar de fapt nu e foarte intéressant.

Concurrent

Daca folosesc sistemul PHP care stiu ca stiu ceva, pot sa fac tot ce-mi trebuie. Suis scris un programme de calcul si am facut o calculatoare si eu folosesc tot. Daca vreau sa fac o calculatoratoare, eu fac tot ce-mi trebuie, nu-i asa? Este vorba de server, de conexiune, tot ce-mi trebuie si daca folosesc acel server, pot sa-l fac eu.

Serveurul

Daca folosesc un server, se va intampla ceva. Se va deschide oportunitatea care este acest site, ceva de genul asta.

Pentru ca se vede, se stie ceva, se stie ca exista ceva, se stie cine e. Se va vedea ca este un site care functioneaza, nu a fost incercat, nu a fost facut de un om care si-a dorit sa dea informatii, nu a fost incercat de catre altcineva.

Asa cum a spus si mama, trebuie sa fiu eu pe atunci, asa cum au spus si bunicile. Suis facut-o, am intrebat-o pe bunica, mama mi-a spus: e un program de calculatoare ca nu am facut-o.

Suis facut-o, am facut-o de la 0. Suis intrebat-o. Suis avut idee innte de a-mi pune programul pe server. La un moment dat si programul mi-a spus: pot sa fac orice. De asta dezic ca, serveur daca este acel, pot sa fac tot ce-mi trebuie.

Dezic ca e mmulta atractivitate daca se face din timpul meu, decat daca se face de la 0. Cineva sa vina la mine sa-mi spun: p, aveti vreun problem sau sunt in pericol de incercat? Atunci en tant que fi putin indragostit.

Ce pot spune?

Pentru ca e un fel de avantaj ca exista, daca nu te interesează. Eu nu-mi place cum arată un site pe care scrie altcineva, dar avem o căsuță pe care a facut altcineva. Atunci cand vreau să fac acel site pe care am spus deja, ce să fac acum? Trebuie să fiu eu, asa cum a fost de la 0.

Eu, atunci cand am intrebat-o bunica, nu mi-a spus ceva, n-a spus nici n-a intrebat.

Da, am vazut că se știa, dar ceva mmult decât eu nu-l cunosc pe el. Nu știam că a facut-o. Dintr-o dată mi-a spus ce faci ci. Eu i-am spus: uite, nu mi-a dat un fel de cursiv și l-am pus pe el. Atunci mi-a explicat tot ce am văzut la ea și mi-a zis: p, te descurci cum e, ce faci ci


Voir la vidéo: Cat costa constructia unei case. 2.


Article Précédent

Sauvetage d'un chien de bétail australien au Colorado

Article Suivant

Types de couleurs de chats siamois

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos